nibs logo2

Kontakt oss: Tlf 67 07 60 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nedre Romerike Bygdeservice SA

Nedre Romerike Bygdeservice SA er et samvirkeforetak og ble stiftet 23 Februar 1993 som et av de første bygdeservice foretakene i landet.

Nedre Romerike Bygdeservice SA er et foretak som er dannet av en gruppe selvstendig næringsdrivende gårdbrukere, som ønsker å utnytte den kunnskapen og den maskinparken de har utenom den tradisjonelle gårdsdrifta.

Vi holder til i Nittedal og vårt arbeidsområde er primært sett i Nittedal og Hakadal.  Vårt formål er å formidle tjenester fra medlemmene til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og personer. Utnyttelse av arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap og verktøy, skal gi muligheter til økte inntekter for medlemmene.  Foretaket skal markedsføre medlemmenes tjenester.

Vi er i dag 21 medlemer, hvorav 12 er aktive. Daglig leder er Håkon Haarde. Styrets leder er Jon Henriksen.

Ønsker du å være med

Har du en tjeneste eller et produkt som du ønsker å tilby gjennom Nedre Romerike Bygde Service.

Ta kontakt med oss.

Telefon: 67076060

E-post: post@nrbs.no

VÅR VISJON

Nittedal Bygdeservice SA har som formål å formidle servicetjenester fra sine medlemmer til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og privatpersoner. Tjenestene tilbys ved å utnytte medlemenes arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap, verktøy, etc.

KONTAKT OSS

Telefon: 67 07 60 60
Innvalg:

1 - Snøbrøyting
2 - Feiing av vei
3 - Transport av masse
4 - Faktura
E-post: post@nibs.no