nibs logo2

Kontakt oss: Tlf 67 07 60 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

nrbs plenklipping1 1080 l

 

nrbs plenklipping2 1080 l

nrbs trefelling0 l

 

nrbs trefelling4 l

 

nrbs trefelling5 l

nrbs trefelling1 l

 

nrbs trefelling3 l

Fliskutting av busker og trær

Vi har utstyr til å flise opp kvister, grener og trestammer opptil 30 cm i diameter.

 

 

 

 

 

Har du kjøpt tomt og trenger å få denne ryddet for trær og busker før grave arbeidet kan starte. Vi er behjelpelig med denne type oppdrag.

Rydding av tomter i Nittedal

VÅR, SOMMER OG HØST TJENESTER.

 

X: Trefelling

-          Trær blir fort høye og svære før vi ønsker å få de fjernet, selv om de står ulendt til eller ikke. Vi tar på oss jobben med å hugge ned slike trær, og vi kan være behjelpelig med å fjerne kvister og grener som flg av dette.

Ta kontakt med oss for gratis befaring.

 

X: Flising

-          Vi har utstyr til å flise opp kvister, grener og trestammer opptil 30 cm i diameter.

 

X: Rydding av tomter

-          Har du kjøpt tomt å trenger å få denne ryddet for trær og busker før grave arbeidet kan starte. Vi er behjelpelig med denne type oppdrag.

 

X: Beskjæring

 

-          Beskjæring av trær eller busker.

 

X: Masse Transport

-          Trenger dere bark til ett blomsterbed, sand til en sandkasse eller et lass med grus eller subbus, har vi utstyret til å gjøre dette. Vi tar også på oss jobben med å kjøre bort rene masser.

 

X: Gressklippng

-          Klipping av plen for bedrifter, store eller små borettslag eller din private gressplen, vi har utstyr som passer for de fleste gressplener. Dette kan vi gjøre gjennom hele sommer halvåret eller i den perioden dere trenger det. Ta kontakt for befaring.

VÅR VISJON

Nittedal Bygdeservice SA har som formål å formidle servicetjenester fra sine medlemmer til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og privatpersoner. Tjenestene tilbys ved å utnytte medlemenes arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap, verktøy, etc.

KONTAKT OSS

Telefon: 67 07 60 60
Innvalg:

1 - Snøbrøyting
2 - Feiing av vei
3 - Transport av masse
4 - Faktura
E-post: post@nibs.no