nibs logo2

Kontakt oss: Tlf 67 07 60 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nibs flyer - Sommertjenester 2020

Vi hjelper deg med stell og pass av park og hage. Trenger du hjelp til plenklipping, planting av blomster, stammekvisting, beskjæring av trær og busker, løvblåsing eller bortkjøring av hageavfall, så ta kontakt med oss.

nrbs plenklipping1 1080 l

nrbs plenklipping2 1080 l

Arbeid med mikromaskiner

Med mikromaskiner kommer vi til der store maskiner ikke kommer til. Vi kan brøyte snø med skuffe og plog, vi kan løfte, laste og feie.

banner mikromaskiner4banner mikromaskiner2banner mikromaskiner3banner mikromaskiner3 180

Her er bilder fra noen av våre tjenester.

banner nrbs trefelling0banner snobroyting1 180banner monteringsarbeid1banner plenklipping1 180banner tomterydding1banner mikromaskiner1slideshow fliskutting 1slideshow feiing 1banner trefelling2

Vi graver i vei, i Nittedal. Ikke noe for stort ikke noe for smått. Graving av gårdsplasser, grøfting, utbygging av tomter, osv.

slideshow graving1 2

VÅR VISJON

Nittedal Bygdeservice SA har som formål å formidle servicetjenester fra sine medlemmer til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og privatpersoner. Tjenestene tilbys ved å utnytte medlemenes arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap, verktøy, etc.

KONTAKT OSS

Telefon: 67 07 60 60
Innvalg:

1 - Snøbrøyting
2 - Feiing av vei
3 - Transport av masse
4 - Faktura
E-post: post@nibs.no