nibs logo2

Kontakt oss: Tlf 67 07 60 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Snøen kommer like sikkert som vinteren. Det å måke snø kan være en tung og krevende jobb men vi i Nedre Romerike Bygdeservice SA er klare når vinteren kommer og kan hjelpe til med denne jobben.

snobroyting1

Snøbrøyting
Vi tar på oss brøyte oppdrag for borettslag, bedrifter, tunveier eller din private oppkjørsel. De som brøyter for oss bruker traktor med enten plog og snøfres eller snøskuffe og snøfres. På denne måten blir vi kvitt snøen på en god måte og som reduserer behovet for bortkjøring av snø.

Strøing
Om vinteren kan været skifte fort fra kaldt til varmt og da blir det gjerne glatt. Vi tar på oss strø oppdrag med strøing på samme måte som vi gjør med brøyting. Om våren tar på oss jobben med å feie opp grusen.

Spesial Brøyting
Trenger dere brøyting på plasser der det er trangt å komme til med traktor? Vi tar på oss oppdrag av denne typen. Det kan f.eks være brøyting mellom hus eller stillaser på en byggeplass eller mellom containere eller andre steder hvor det er vanskelig å komme til med en traktor.

Bortkjøring av snø
Av og til kommer det så mye snø at snø haugene eller brøytekantene gjør at det blir uoversiktlig og trangt. Da kan det være lurt å få kjørt bort dette. Vi kan påta oss slike oppdrag med å kjøre bort snøen.

Snøbrøyting i Nittedal i over 20 år
Vi har drevet med snøbrøyting i Nittedal i over 20 år, og kjenner godt til forholdene og utfordringene vintrene i Nittedal kan by på. Alle våre sjåfører bor i Nittedal og er derfor godt kjent i bygda.
Som en fordel å ha brøyting fra Nittedal Bygdeservice SA er at dere får muligheten til å ta direkte kontakt med den sjåføren som brøyter hos dere. Dere slipper å stå i telefon kø eller snakke med en som ikke kjenner til saken eller hvem som brøyter hos akkurat dere. Har dere spørsmål eller det er noe dere lurer på mht til brøyting eller strøing kan dere ringe direkte til sjåføren. Telefon nummeret står på siste faktura eller på kontrakten.  

Ta kontakt med Nittedal Bygdeservice SA for gratis befaring og et uforpliktende men konkurransedyktig TILBUD.

VÅR VISJON

Nittedal Bygdeservice SA har som formål å formidle servicetjenester fra sine medlemmer til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og privatpersoner. Tjenestene tilbys ved å utnytte medlemenes arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap, verktøy, etc.

KONTAKT OSS

Telefon: 67 07 60 60
Innvalg:

1 - Snøbrøyting
2 - Feiing av vei
3 - Transport av masse
4 - Faktura
E-post: post@nibs.no