nibs logo2

Kontakt oss: Tlf 67 07 60 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FEIING

Etter vinteren kommer våren og det blir gjerne liggende igjen mye grus etter all strøingen. Vi har utstyr til å feie opp dette, og tar på oss jobben til å feie i borrettslag, parkeringsplasser, tunveier etc.

Feiing med traktor og frontmonter feiekost med oppsamler.

-          Dette er en feiekost som er montert i traktorens frontlaster. Det er ett lukket system som gjør at grusen blir samlet opp i en oppsamler. Vi tar med oss grusen vi feier opp.

Feiing med traktor og slepemontert feiemaskin.

-          Dette er en feiemaskin men stor kapasitet, maskinen er montert bak på traktoren som en tilhenger og feier opp grusen.

Feiing med løvblåser / motorkost.

-          Der vi ikke kommer til med traktor bruker vi løvblåser / morokost. For å blåse ut fra kantstein, husvegger o.l

På større områder og oppdrag der det ligger igjen mye grus bruker vi en kombinasjon av alle maskinene for å få utført jobben så raskt som mulig.

Spesial Feiing

-          Feiing av garasje anlegg, eller andre steder hvor vi ikke kommer til med traktor og hvor høyden eller bredden på arealet er avgjørende for å få jobben gjort.

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte

   VÅR VISJON

   Nittedal Bygdeservice SA har som formål å formidle servicetjenester fra sine medlemmer til offentlige etater, institusjoner, bedrifter og privatpersoner. Tjenestene tilbys ved å utnytte medlemenes arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap, verktøy, etc.

   KONTAKT OSS

   Telefon: 67 07 60 60
   Innvalg:

   1 - Snøbrøyting
   2 - Feiing av vei
   3 - Transport av masse
   4 - Faktura
   E-post: post@nibs.no