Velkommen til Nittedal Bygdeservice

Strøing av veier

Strøing & veier og gårdsplasser

Image

Vinter Tjenester

Strøing av veier.

Strøing av veier og gårdsplasser

På alle områder vi brøyter snø kan vi også strø. Vi setter på strøkasser på trakorene våre og når det er glatt på veiene kommer vi rundt å strør der vi har avtalt dette.

Strøing av små inngangspartier, trapper, osv.

På alle områder vi ikke kommer til med traktor, som inngangspartier, trapper og små fortauer, spør oss gjerne om vi kan hoppe ut av traktoren og spa ut litt grus for hånd.

Strøing av veier med traktor.

Fylling av strøkasser.

Fylling av strøkasser

Det er mange strøkasser rundt i hele bygda. Vi kan komme å fylle dem opp. Vi kan lage avtaler der vi skal se etter strøkassene og fylle dem opp når det trengs, eller vi tar også i mot enkeltoppdrag der kunden ringer inn å ber om å få fylt strøkassa si.

Tips til plassering av strøkassene. Plasser strøkassa slik at vi kommer til med våre traktorer. Da sparer vi mye arbeid og tid.

Spør oss om

Gratis tilbud

Image
Nittedal Bygdeservice SA er et foretak som er dannet av en gruppe selvstendig næringsdrivende gårdbrukere, som ønsker å utnytte den kunnskapen og den maskinparken de har utenom den tradisjonelle gårdsdrifta. Vi holder til i Nittedal og vårt arbeidsområde er primært sett i Nittedal og Hakadal.

Kontakt detaljer

Smedstuveien 25
1480 SLATTUM
+47 67 07 60 60
post@nibs.no
Åpningstider telefon
Man - Lør: 09.00 til 18.00